Verhalen over sterke vrouwen gezocht voor expositie

expostie-vrouwen-over-leven-hilde-huisman-h47-leeuwarden-vrouwendag

Voor de expositie ‘Vrouwen over leven’, die van 3 maart tot en met 18 maart is te bezichtigen in Kunstruimte H47 in de Haniasteeg, wordt gezocht naar verhalen over sterke vrouwen.

De bekende geschiedenisverhalen bestaan vaak uit opsommingen van daden van belangrijke mannen die oorlogen wonnen. Voor de tentoonstelling in H47 wordt gezocht naar verhalen van vrouwen die het verschil maakten toen het nodig was en zorgden dat de gemeenschap kon overleven. Of vrouwen die op een bijzondere manier leefden, iets ondernamen of erop uit trokken, of van hun leven iets bijzonders maakten.

Het is de bedoeling dat verhalen op de tentoonstelling worden geëxposeerd. Wie contact wil maken en/of een verhaal heeft, kan dat mailen naar: jeannetteheman@gmail.com. Het kan ook per brief in de brievenbus Haniasteeg 51.

15.633 gedachten over “Verhalen over sterke vrouwen gezocht voor expositie